Här kan du se din besiktningsperiod och så här bokar du en tid


Din bil är viktig. Du litar på att den ska ta dig dit du ska, och när den inte fungerar som den ska kan det verkligen sätta käppar i hjulet för din dag. Därför är det så viktigt att se till att du får din bil servad och kontrollerad i tid. Här kan du se din besiktningsperiod. Om du inte gör det är det här bara några av de saker som kan hända:

 

Även om din bil inte går sönder medan du kör, finns det en god chans att den så småningom behöver någon form av reparation. Om du inte får den lagad i tid kan det leda till allvarligare problem på vägen. Det kan sluta med att du får betala mer pengar. I värsta fall kan det leda till olyckor på vägen.

 

Om du väntar med att få din bil reparerad tills den faktiskt har gått sönder kommer du troligen att få betala mycket mer än om du hade fått det gjort i tid. Du måste inte bara betala för själva servicen, utan du kan också behöva betala för bogsering eller för en hyrbil.

 

Att få din bil kontrollerad i tid är viktigt av flera skäl. Det kan bidra till att hålla din bil igång smidigt och det kan bidra till att förhindra att större problem uppstår i framtiden. Så se till att boka in en tid hos din mekaniker redan idag!

 

Här kan du se din besiktningsperiod + boka en bilbesiktning.

 

På hittabilbesiktning.se kan vi hjälpa dig att se när din bil behöver servas. Du kan också enkelt och snabbt boka via vår hemsida. Boka idag och undvik att förlora mycket pengar på oförutsedda problem med din bil.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *