Klistermärken med ditt eget motiv – Skapa dem redan idag!


Klistermärken kan syfta på mer än du kanske tror. De kan agera som vacker väggdekor, pryda din bil, fästas på fönster eller göra reklam för ditt företag. Oavsett om du använder dem i marknadsföringssyfte eller för att få en snygg look därhemma kan du besluta dig för att skapa dina helt egna klistermärken hos Foliekniven.

När du beställer dina klistermärken väljer du själv exakt vilket motiv de ska ha, hur stora de ska vara och hur många du behöver. Det är sannerligen riktigt smidigt oavsett om du har planer på att använda dina klistermärken för att göra reklam för något, som dekaler, etiketter eller bara för att pynta anteckningsblocket.

Vilken sorts klistermärke passar dig?

Fundera lite kring vad du kommer att använda dina till för att bestämma vilken typ som blir rätt för dig. Om det exempelvis finns en yta under klistermärket som behöver täckas kanske du föredrar klistermärken med svart undersida. Om du å andra sidan ska fästa klistermärkena på ett fönster kan det bli trevligt att prova på den genomskinliga sorten.

Ska klistermärkena fästas utomhus och gärna hålla under många år framöver trots väder och vind? Då finns det klistermärken med extra stark vidhäftning. Glöm inte att du också kan prova på dem i premiumkvalitet. För extra lång hållbarhet kan du beställa klistermärken med laminat, och då har du matt samt blankt laminat att välja mellan. När allt kommer till kritan har du sannerligen inte begränsat med möjligheter.